Welkom bij de NOA-Studiekeuze123 interessetest!

Hoe werkt de test?

Deze test helpt je bij het kiezen van een studie die past bij jouw interesses. In ongeveer 15 minuten krijg je inzicht in jouw favoriete beroepssectoren (bijvoorbeeld 'Medisch welzijn' of 'Sport') en beroepsactiviteiten (bijvoorbeeld 'Organiseren' of 'Bedenken'). Bij deze wetenschappelijk onderbouwde test geef je steeds aan hoe interessant bepaalde werkzaamheden lijken. Na aanmelding en tegen betaling van een klein bedrag (€ 5,68 via Ideal, PayPal, Creditcard) kun je direct deze test maken.

Wat krijg je als resultaat?

De uitgebreide rapportage bevat een overzicht van jouw scores op de beroepssectoren en –activiteiten. Daarnaast worden je favoriete beroepssectoren en activiteiten gecombineerd. Via links naar Studiekeuze123.nl vind je specifieke voorbeelden van studies en beroepen met actuele vacatures die passen bij jouw combinaties van beroepssectoren en activiteiten. Ten slotte krijg je tips over hoe je de testresultaten kunt gebruiken bij de keuze voor een studie of een beroep en bij het zoeken op Studiekeuze123.nl.

Klik hier voor een voorbeeldrapportage.

Meer informatie over NOA: www.noa-vu.nl

Druk op de knop Start om te beginnen. Je komt dan op een inlogpagina, hier vul je bij "Aanvragen login" je emailadres in om je inloggegevens te krijgen waarmee je de test kunt maken.

Start